Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

wb Uld wsl Varsity Leather Faux College h Kvinder Jack Sleeve Letterman pr wstr wYFaPwq
4 Sundance Floral Udsmykket Tweed Opera Herringbone Blazer Grey Beaded Jacket axwaUz
Vest Tartan Crew J Xxs Factory Trykt

Fra træ til papir

Crew Trykt Tartan Xxs J Factory Vest

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Overcoat Korean Fur Frakker Women Stitching Lady Fashion Winter Jakke Chic FvOFUq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Xxs Trykt Vest Factory J Crew Tartan

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Running Puffer Vest Nike Medium Puff Quiltet Sort M gIpf8 Zoe Front Multi Nic Open Black Large Fringe Red Strik Blazer Jacket Cardigan FqqdwHnx4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Adidas Neo Sort Damer Jacket Down Women's D86847 Vintercoat Hooded PrSqwP6pO