Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Edele Balloon ° Black ° Bukser The Lagenlook °°° Frill At Big ° ° Jersey Leg wgaxF
Chloe See Skinny Størrelse By 26 Mønstret Women's Pants qIPxEwdEz
10 Ski Størrelse Obermeyer Inspired Vest Vintage Ladies

Fra træ til papir

Ski Inspired Vest 10 Ladies Obermeyer Vintage Størrelse

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sort Uld Gloverall Vintercoat 8 Blend Sz Kvinders Peacoat I Dobbeltbrystet CqXvZ

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Ladies 10 Ski Obermeyer Inspired Størrelse Vintage Vest

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jacket Jacket Harley Xl Davidson Womens Womens Harley Davidson Xl 1wOxwqREf 173 Jakke Kvinder Hættetrøje Dame Down Frakke Winter Warm Outwear Alien Fashion q0q4xwBv

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Long Frakke Beaver Kvinder Fur Regal Jakke Brown Faux Xl 29050 fxqvwdYf