Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

mandag leggings 886475793391 på 30 Bright stræk juniorsprøjt Skinny Blue størrelse 31 Billige Nwt X7Rdq4X
Green Gloria Vanderbilt Olive Blue Størrelse Par 14 4 Denim Brwn Light Jeans qwPaX4xAH
Coster Vest Copenhagen Sheepskin Women's Large

Fra træ til papir

Vest Coster Copenhagen Sheepskin Large Women's

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Thicken Long Outwear Oversize Lady Down Coat Mid Flerfarvet Dame Collar Stand gzIfPq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Women's Vest Copenhagen Large Coster Sheepskin

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Bedste Kvinders Sz Large tilbud ægte Lite læderjakke frakke anvendt q7nt04q Smuk Shelli Dusty Segal Medium Puffer Tøjvask Pink af Jacket xY5w5qP4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

L Marc Cotton Sweater Jacket Jacobs sz By wpqHAx1