Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bukser 'remy' James 2 og Nwot Størrelse Blue Navy Elizabeth q7ptgW
Træk Creme Jogger På St Slacks Silke Lommer Sz Kvinder Bukser john gx8AEwFwq4
Pu Street Efterår Fashion Kvinders Læder Vasket Kort Jazzevar Ny Jakke

Fra træ til papir

Kort Ny Pu Jakke Efterår Kvinders Læder Fashion Street Vasket Jazzevar

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Women's 12 Puffer Black Gillet New Look q8CSZ

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jakke Efterår Kvinders Pu Fashion Kort Jazzevar Læder Street Ny Vasket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinder Polyester Casual Bomber lynlås Front Fuldærmet Jacket Wear Twqx1TfrZ Light Women's Vintage World Best Coat Denim Brand Vask Medium Jacket Op4Ytwqa4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Waistcoat Body Hood Onlpeyton Ladies Red Black Peyton Syrah Warmer Otw Vest Contrast Z0WrXUqcW