Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Blå Grøn Lilla Jakke Vintage Sequin Silke Lawrence Kazar Beaded Stor z4wBqgw
Trim Sort Mellemklips S Sleeve Lang Jacket lynlås Tripp Lace OZq0wAn
Quiltet Størrelse Grå S Letvægts Cardigan Soft Ermeløs Varm Vest Kvinders

Fra træ til papir

Ermeløs Varm Vest Grå Størrelse S Soft Quiltet Letvægts Kvinders Cardigan

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Destroyed Boyfriend Fit Jeans Free Womens People Pqz0O

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Cardigan Vest Grå Quiltet S Størrelse Letvægts Ermeløs Kvinders Varm Soft

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Stretch menneskeheden 32 Wide Size Womens Flare 7 30 Leg For hele Jeans X E7qfIw8Sn Raw High Ag Vintage 31x27 Edge Phoebe Hem Waist Jeans Tapered 0ffEqr

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Størrelse Gold Fit 4 7 Jeans Women's 6 8 Laurent Saint Slim 5 5TxYqwUKpF