Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

3825 Sort ubegrænset Bliv Quiltet Zip Sz Fuld Kvinders M Mørk Jakke Grå IPxxUOp
Jetty Roxy 'Mini Snow Jacket Girls wfqB7
Sz Jakke Toppe Outwear Vinter Real Dame Pullover Varm Pelscoat Strikket Genuine

Fra træ til papir

Pelscoat Dame Genuine Outwear Pullover Jakke Varm Vinter Sz Real Strikket Toppe

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Real Størrelse Læder Jakke Motorcykel Zara Xsmall vdaPwvq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jakke Real Pelscoat Strikket Outwear Sz Dame Toppe Genuine Vinter Pullover Varm

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Haute Gossip Med Xs Europe Frakke Tweed Celebrity 34 Størrelse Couture Ny Girl 1HqxUHB Black Coat 461861000439 2114 Sz Xl Banan Nwt Republic Dame Jacket qgCTw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Biker Pure Ægte Jakke Jacketwj362 Bomber Frakke Kvinder Lambskin Læder qCfHzCwB