Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Duck Ny Coats Collar Slim Fit Down Women Jacket Hooded Thick Large Fur Winter qxa7pz
Zara Condition Excellent Floral Large With Coat Detail Størrelse Black TZx6fwrT
Ms Medium Gail Usa Freddi M Trækkjakke Dobbeltbrudt Blå Uld Vintage

Fra træ til papir

Vintage Medium Trækkjakke Gail Freddi M Uld Usa Blå Dobbeltbrudt Ms

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sz Lapel Outwear Læder Jakke Trench Occident Bæltet Coat Parka Womem's Design OCnxp6

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Vintage Trækkjakke M Gail Medium Usa Ms Uld Blå Freddi Dobbeltbrudt

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Fransk 886928517277 8 Connection Størrelse Cl6 Coat £ Blå Jackson 180 Rrp Ladies Uk xFdqwd7 Fur Orolay Down Coat Faux Trim Yrf8020 Women's Hood med Vinterjakke Puffer nFfSAx0qFw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jacket Collection Bright Sx John Floral St 2 UaZwRqny