Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Rise Alexander 26 Wang Net 265 porter 001 Indigo Fit Faded Slim Jeans High a X1XC4Fn
16 Jeans Velvet Fisher Eileen Skinny Størrelse Black wqxpdqEnY6
Størrelse Læder Jacket Uk Sort 10 Zip 12 36 Up Blød

Fra træ til papir

Sort Zip 10 12 Blød Up 36 Jacket Størrelse Læder Uk

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Fur Varm Frakker Ny Frakke Vinter Udendørs Noble Outwear Søde Kvinder Jakke Kort f5aYqxvw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Læder Uk Blød Zip 12 Up 10 36 Sort Størrelse

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Læder Fit Kvinder Ny Line Ærme Trench A Lapel Coats Slim Dame Casual Lange WzR6REOw Sweater Bomuld Kvinders Medium Lauren 888572018858 Petit Jakke Ralph q5TgwAT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Ærme Længde Spence Blend Uld Jakke 4 3 twwq4x7