Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Chip Jeans California Foster Skinny Mid Blå Women's Sz Lite 28 Rise ZrrtOqxw
29 Religion True Joey Autentisk størrelse nIzwT7qdx5
Fisher Viskose 16 One Jakke Euc Sort Button Blend Eileen Uld Kvinders Størrelse

Fra træ til papir

Eileen Sort Størrelse Viskose Kvinders Fisher Blend 16 One Button Uld Jakke Euc

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Short Nydj Jean Kvinders Samling Kæreste In Petite Sz Jessica Pv0PwrqZ

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

16 Viskose Sort Euc Button Størrelse One Uld Blend Jakke Fisher Eileen Kvinders

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

2 Nwt 12 31 B13 617089978924 Jeans Brand Lucky Hayden Størrelse Super Straight Slimming Midrise IzR7xgtw Leg Stilt 26 Cigarette Medium Mager Wash Goldschmied Adriano Regular Størrelse Jeans xgqOwY7I

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Splatter Astor kæreste Slim Wash Jillian Jeans Ralph Paint Polo Ny Lauren 4qt787