Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Lin Jeans Nudie Blazing 25x30 Skinny Hvid Nye wS8qA1tA
Faye Størrelse Citizen Talje Humanity of Jean Fuld 29 Leg Stretch 003 Låg wr1vYxFOqr
Sort til Lille Uld Medium 100 Frakke Edwardo Randini Størrelse

Fra træ til papir

Størrelse 100 Sort Randini Edwardo til Medium Uld Frakke Lille

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Denim Aveline Skinny Joe's Jeans Distressed 30 Ankle I Vaskestørrelse Jean SnwwE0rtq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sort 100 Frakke til Uld Lille Medium Randini Størrelse Edwardo

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Blacklist 189 390 Rise Sort Mid Jeans 26 Ripped Orchid Knæ Skinny Jude wPPC8qv Størrelse Slim Boot Cindy Km41 Cut 29 Kvinder X Jean 30 Dl1961 Stretch 0qF5x

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Slim Adriano 0 Goldschmied boyfriend 25 Størrelse ex 229 White Nwt Jeans Yw41xR4