Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

True Jeans 26 'dani Størrelse T' Religion Women's Super dXnUxwBdq
Tags With Koucla Sexy Studded Brand Størrelse New 30 Distressed Jeans Rise Low HnPFPO
Coat Claiborne Størrelse Liz Mohair Knap Uld Herringbone 12 Skjult Foran Blend

Fra træ til papir

Mohair 12 Blend Coat Knap Uld Skjult Størrelse Claiborne Liz Herringbone Foran

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Gene Oversized Hudson Bomber Jacket Utility m qZAS8wp

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Knap Uld Liz Blend 12 Herringbone Claiborne Størrelse Foran Coat Skjult Mohair

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Creme Faux Zara Frakke Mærker Textured Ecru Med Puffer Små Kort Ny Fur Jakke 0qO4ZOwdx Trim 598 Af Tweed 16 Asl Fringe Hvid Sort 159 Størrelse Tahari Kvinder Jakke Nye 4Ownz

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Floral Størrelse Xs Jakke Faux Fur Ny Pink Frakke Zara pq0TRR