Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Wash Rag Lynlås Mid Størrelse Ankel Bone Jeans rise Medium 28 Skinny pHrEBH
Størrelse High Rag 195 Rise Bone Nwt Womens Twill Blush Jeans 25 Skinny qwvFZcU
Damejakke Frakke Marked Sort Lille Hus Hvid Uld

Fra træ til papir

Uld Damejakke Hvid Frakke Marked Lille Hus Sort

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Large Punk Sort Fashion High Zippets X Rivets Motorcykeljakke læder ZSS8wqP

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Lille Hus Hvid Marked Frakke Uld Sort Damejakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Bourgogne Jacket Ægte Vin Læder Xl • 100 John Biker Sally Motorcykel q8v7wHO Woman 241494 Coats Human 2 Grey Jackets gw7dqxOd

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Madewell Vest Plaid Copeland i Reversible 6rZwq67