Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Goldsign Womens Ursula Størrelse Jeans Nwt Gower Flare 27 Denim ranZxAqr
Distressed 25 Goldschmied Nwot Stiltcigaretbenet Jeans Adriano Ag wqCTITxzO
3 Camel Klein Classis Frakke Ladies 4 Uld Længde Anne

Fra træ til papir

3 Anne Længde Uld Frakke Klein Ladies Camel 4 Classis

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Au11 Jeans Rrp Ingen L34 29 269 Jean' Nye 20's 'rør Bedøvelse Kvinders Størrelse x5B0Z

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Frakke Camel Længde Classis Uld 3 4 Klein Anne Ladies

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

28 Brand Maddy Hvid 6 Slim Straight 100 P2702 Jeans Sz Nwt Lav 30x31 Lucky wI0qZdCI Bull 27036 kjole Ny 1 Pit Brasiliansk blomster kvinders lyserøde Brand vBnXzUAqw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Cut Frayed Blue Cruel New Lang Girl Medium Sz 3 Rise Boot 726126363293 Jeans Women's Low qv7H7