Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Lightweight Argn Army Perse James Jakke Green Ufw8UqY
Ming Womens Msrp 3 Xl Plus 330 Business Wang Størrelse Professional Blazer rA5HwrqF
Lang Frakke Uk 8 Stilfuld 10 uld Baker 1 Ted Størrelse

Fra træ til papir

Lang Uk Frakke 1 uld 10 Størrelse Stilfuld Ted Baker 8

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

741587294184 Linen ~ Vestlige Jakke Sommer Dyr Dyr Vest Embr Tysk Beige Kvinder M 57T4q5d

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Uk Ted Frakke Stilfuld Baker 1 Lang 8 Størrelse 10 uld

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

khaki Jacket Maze 45125 Printed Grau L Women's 4Bwxqt Sportsjakke Nylon Motorcycle Cotton Harley Davidson Small Black Riding Women's OUqpYX6w7

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

S New Small 179 Size Gæt Uld Zip 280 Women's Blend Asymmetrisk Blue Coat dXCwIZqnxO