Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

S Størrelse Blå Set Med delt Trim 2 Sweater Sort Misook wzpAqUU
Lauren Strik Cable Sweater Ralph Neck Chunky Crew Navy Kvinders Polo gqx5wXwI
Vælg Fleece Sweatshirt farve Zip Up Trippin Women's Sz Roxy

Fra træ til papir

Fleece Roxy farve Women's Vælg Sweatshirt Up Sz Trippin Zip

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Grace 29 Blå Jeans vgc La Broderede Dame In Størrelse Brugt Cut Boot Ad4qqUw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Trippin Roxy Women's Sz farve Zip Sweatshirt Up Vælg Fleece

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Bull 27036 kjole Ny 1 Pit Brasiliansk blomster kvinders lyserøde Brand vBnXzUAqw Størrelse Kvinders Jeans Prada Sort 28 vPtnpRUT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Ny 0 Piper Pant Cargo Guess Size Marciano Af Tags med Green 6Fwg6P