Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Black Kenzo Paris Vintage Floral Jacket Cotton p0xBZqwXA
Petite Sport St Pink John Blazer Fra Button Size 0PqOH
Slim Dress Hip 2019 Dame Outwear Coat Parka Woolen Trench Fit Jacket Længde

Fra træ til papir

2019 Jacket Coat Outwear Trench Længde Dame Slim Hip Parka Dress Fit Woolen

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Express 6r Women's High Sort Print Nwt Waisted 80 Hvid Heart Ankelbukser rA8xZrw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Woolen Slim Dame 2019 Parka Fit Outwear Hip Coat Længde Trench Dress Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Pants Light J Brown Women's Suede Crew 6 Størrelse ZqnaHwP Zucca Bukser Bukser Bukser Zucca M M Zucca Brownxmulticolor Brownxmulticolor Bukser Brownxmulticolor 612687 612687 M Zucca 612687 txwAaBqf

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Pant Bcbgeneration Palazzo Vælg Women's Sz farve rwnwqxES8