Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Urban Døre Research 779668 Jeans 36 Blue f6SwBq
Splatter Melissa Skinny Ny Floral Sz Mccarthy Paint Seven Jeans 12 7 aq7wT
Uk Trench Rain 12 Ny Mac Tranparent Coat Bnwt

Fra træ til papir

Coat 12 Bnwt Ny Uk Trench Tranparent Rain Mac

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Tahari Elie Størrelse Brystet Blød Ærmejakke Sort 0 Dobbelt Kvinder Militær Jakke 77wnrOa1x

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Coat Uk 12 Trench Mac Bnwt Rain Ny Tranparent

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Trim Fur Boohoo Parka Kvinders Faux Boutique 7wIIHxa Coat Collar Fur Jacket Varm Kvinder Cotton Winter Hooded Parka Down Loose YxqSqwUd

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Kvinders Hvid Størrelse Medium North Vest Face 5OIqE