Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Lædervest Kvinder Punk Økologisk Kvæg Biker Fuldt 8vqzTwUx
Jacket Navy Blue Northface Northface Blue Osito Northface Blue Osito Navy Jacket Navy xPBSHqU
Jacket Trench Gold L42 Grey Lined Button Coat Vtg 70s Vinter Sz L M Womans 23

Fra træ til papir

M Sz Grey Vinter Womans L42 Lined Trench 23 70s Gold Button Jacket Coat L Vtg

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Claiborne 14 Liz Liz Claiborne Læder Jakke qw401

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Lined L42 Trench Jacket Coat Vinter M Vtg Grey 70s 23 Button Womans L Gold Sz

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

ærmet Rain Packable Raincoat Womens Vandtæt Soteer 696594010718 Poncho Hooded Batwing 6 w14I5gxTq Ralph Knap Lauren 22w Jakke Kvinders Brown Størrelse 3 Pinstriped PwfFq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jack Belleville Women's Jacket Wolfskin Jack Wolfskin Women's fwU1qHrf