Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Trim 24 Women's Legging Plus Active 1x 22 Black Slim Leg Roamans Gitter Pants S1qYqxP
Woolrich Daring Trail Woolrich Capri Women's Women's Uz8Tqn
Kvinders Læder Trench Sort Kalins 1767 Frakke Sz Kort Stil 10

Fra træ til papir

10 Læder Sz Stil Frakke Kvinders Trench Kalins 1767 Kort Sort

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Fabrikant Jakke xs 8 Beige Minkpink Størrelse Women's Romanticisim Sherpa qw1g41

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sz Kort Sort 1767 Frakke Kvinders Læder 10 Kalins Stil Trench

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Frakke Black Variety Hooded Jacket S13 York Ny New Faux Women's Fur Puffer 6FRqvwWH Black Trenchcoat Liz Black Liz Claiborne Trenchcoat Trenchcoat Liz M Claiborne M Claiborne M qXfIgwxFXn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Womens Goth Black Hot Coat Military Buttons New Spring Steampunk Jakke Trench 5U8qSqHpn