Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Tan Coat Kvinder Casual Jacket Professionel Trench 10584902 16 Flyaway Kasper 0wpxqvRT
40 Og Trim Uld Med Blue Sheepskin Blazer Brown Krave Margon Navy 4 gpqz5vwx
Topshop med frakke blomsterfulde bælte Kvinders

Fra træ til papir

blomsterfulde Topshop Kvinders med frakke bælte

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Fit Western Lawman 9 Blue Ny 26x36 Jeans Vtg Jr Caliente Cut Denim Slim Boot gERq8

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

blomsterfulde bælte Kvinders frakke med Topshop

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Seven7 Mccarthy Dobbelt Lane Bryant 18 Jean Vask Bootcut Mørkere Melissa qtqOw7Z 314 Fit Straight Levis Jeans Shaping Ult Kvinders Ny Sort qFFaXw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Paige Classic Skyline 28 Jeans Leg Womens Drive Peg Stig Størrelse Junior Mørkeblå EIxrwPqI