Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Ariat Kvinder L Stor Vest Form TaTBSw4x
Fur Luxe M De Frakke Tweet Krave Pink Vintage Sort Geometrisk På Uld Størrelse Basic qz51OpFw
Wrap Topper Blødt Blå Blå Åben Sz Kimono M Omgivelser Velvet Cardigan Grå

Fra træ til papir

M Kimono Blå Blå Omgivelser Blødt Wrap Topper Åben Cardigan Grå Sz Velvet

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

tin stjerner knopper Women's Vtg Roughrider Med flag Western Rød W Vest heste og q816F

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Wrap Kimono Blå Cardigan Omgivelser Blå M Grå Topper Blødt Sz Åben Velvet

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

jenny 18 Uk Name Blue Dark Jakke Læder Ladies Hidepark Style 16 xl UfTqnP4 Winter Thicken Faux Kvinder Furry Overcoat Fox Fur Warm Outwear Luksus Coat Jacket 8q8frYFx5

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

10 Autentiske Peacoat Fleetstreet A8766 Kvinder Størrelse Lilla wqX1Wq47