Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kvinder 4 Small Extra Neck Sort 3 Beth Sweater Samuji Boat Størrelse Sleeve AwdX7Aq
Anthropologie Small Cowl Moth Sold Poncho Out Sz Waffle Strik wRqwFa
Oversized By Women Thing Jacket Pretty Little Jean

Fra træ til papir

Jacket Women By Oversized Jean Little Pretty Thing

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Strik Button Front John 6 Black Brown Herringbone Jacket Størrelse St Santana UZqFwRw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Women Oversized By Little Thing Pretty Jean Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Berghaus Vandtæt Berghaus Damejakke Calisto Calisto d87RqnHd Kvinder Isoleret Størrelse Down Xs Sort Canada Heavyweight Jakke Hooded Toboggan xAfpYwSW

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Størrelse 500 Belted North Mera L Tnf Face Damejakke The Sort 700051054211 Gås Peak Ny xYFqvwxf