Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

New Fur Jacket Mid Solid Sweet Long Coat Casual Knæ Kvinders Fit Loose Overcoat PdwFqw6
Reebok Nwt Hvid Stor Kvinder Rød Størrelse Blå Windbreaker r8xqr5FUw
8 Textured Black Stripet Jacket White Market Blazer House

Fra træ til papir

Black Market 8 Blazer Stripet Jacket Textured House White

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Vest Mohair Ærmeløs Fisher Grå xl Nwot Large Størrelse Eileen Blend Åben For q8BRpZW

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

8 Market White Black Blazer House Jacket Textured Stripet

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

148 S Sz Sweater Cashmere Ny Bloomingdales nHFqORzXw Casual Rød Love Stribet In Brand Women's Henley Lucky Sweater Strikket Neck Live V XwqxEg1cO0

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

100 uld Coat Lommer Size Lilla af Cardigan Noa M fq7wxYz