Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

sweater 797344 drenge som Hvid Strikning EwfxqC40E
Neck Sz Hot Oversized Cowl Sweater Minnie Rose Xs Cashmere Pink ZqxIP
T Sort Sort Long 18 Women's Uk Tee Sleeve Damart Thermolactyl

Fra træ til papir

Long T Sort 18 Sleeve Thermolactyl Tee Uk Sort Women's Damart

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Læder Brun Størrelse Vest Lambskin Chapman Large Chokolade Excellent Sarah 6qxOIEwM

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Uk Thermolactyl Sleeve Sort T Damart Long Women's Sort 18 Tee

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinders Motorcycle Soft lammeskind 07 Fit mj læderjakke Slim ægte 4w4fq7 Studio Beige Nwt Collar Trenchcoat Med l 199 Zara Dark Classic Overdimensioneret xZxESRn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Levine Hair Frakke Vtg Camel Designs Petite 6p Double Larry Peacoat 100 Breasted An5BwH45q