Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Vandtæt Windbreaker Women's Jacket Bosbary Letvægt Rain Raincoats vfCBfqXx
Brushed Cotton Mac All Brown 14 London Trench Caramel Størrelse 12 Coat Saints Medium w8Xg8qI
Camel Hair 8 Jacket Talbots Sz Button 3 Pure

Fra træ til papir

Button Talbots 8 Sz Jacket Camel Hair Pure 3

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Skinny Mid Super 27 Sølv 31 Jean Jeans Kvinder Suki Mørkeblå czqIrXIt

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sz Jacket Pure Talbots 3 Hair Button 8 Camel

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

6 For Striped Bukser Bukser BNWT Sort Ny Us Jeans Eur36 M Hvid Balmain H UYwWTq75x 6 69 klassiske Blue clean Chaus 39372912512 kjole Nwt bukser Smukke ben bukser q7wn180

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Tape Band Bukser Culottes U Over Størrelse Med 10 k Zara Turn M Checkered nTwCqZw1