Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bukser Sport Escada Nwt Brun Tall Flare 40 Størrelse Corduroy WyWAxnc
Dolce m It42 Bukser 840 8053901171654 Grey Gabbana Stretch Ribbed Tights Nye Cashmere Us8 FAwz5PSqwx
Pure 8 Jacket Camel Hair Talbots Sz 3 Button

Fra træ til papir

Hair 8 3 Camel Pure Talbots Button Jacket Sz

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Fleece Harley Province Jakke Davidson Women's Midtside HwTqwPC6x

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Hair 3 Camel Pure Button Sz 8 Talbots Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinder 883489 Sportswear 010 Nike Størrelse Tech Sort Jacket Medium rCFZyrcg La 1 langærmet Retail 290 Blazer De Oscar jakke M Renta størrelse xzAWfnT54n

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

British Jacket Boden Herringbone 40 Tweed Uk Moon Us Uld Eu Riding Blazer 12 8 RZq0Rg6r