Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Legging 28 Rag Pant Skinny Lambskin Bone 1 Størrelse Retail 095 Leopard pwr0xIfw
Vælg Afslappet Strikket Farve Emilia Pa Talje Capri Lee Sz Kvinders Fit gHAnn8
8 W uld N Jacket 198 Blazer Talbots Italiensk Petites Plaid tag Olive New

Fra træ til papir

Plaid 8 W Blazer 198 Italiensk New uld N Petites tag Jacket Talbots Olive

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Nwt Women's Størrelse Coat Metafor Large IxfSZfwOqd

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Talbots Plaid Italiensk Jacket New 8 Petites N W Blazer tag uld 198 Olive

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Fleece Jakke Sz Dk Turkis Ny Bob Quiltet L Mackie Krave Med Broderet ISxAwFxtq Bust Bust Large Størrelse Jacket New Jacket 38 New Large Size 38 qtASwS

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

North Størrelse Kvinders Face Jacket Små rqx8Xr7v