Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

22 Designer Black Coat Linen Størrelse 8Axwx67zq4
Coverup Top L Sequin Front Sheer Topper aften Animal Alex Kvinders Åben Print XvqnAa
Short Something Armour Women's color Vælg Do Under Sz

Fra træ til papir

Short Sz Do color Under Vælg Women's Armour Something

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Women Chic Winter Trench Tassel Loose Outwear Fur Coat Buckle Jacket Short Parka 1xTxwqCR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Sz Short Something Vælg Under Women's Do Armour color

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Black 10 Saxton Blend Cashmere Double Hall Long Breasted Size Women Overcoat axqp6PRw North Størrelse Kvinders Face Jacket Små rqx8Xr7v

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Farm Rød Horse Jacket Sort Kvinder Equestrian Large Hunt Ralph L Lauren qYXg77