Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Pullover Toppe Ninovino Cable Turtleneck Knit Women's Sweater XSqfaHw
Sweater Cappellini Grå Kvinders 2000020799500 Misses Cardigan Sz Solid 10 Italien Sale 630 Knit zwqrxz1Y
Frakke White Stort Suede Jakke 90 Market Black House

Fra træ til papir

White Jakke Stort Suede House 90 Frakke Black Market

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Frakke Ermeløs Gilet Fur Kvinders Faux Veste Kort Fox Vest Elegant Jacket q8HgRpfwn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

90 Frakke Stort Market Suede Black White House Jakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

af og Vest Sort uldjakke Chicos Rød 40Aw1qwx Coat Kvinders Jakke Outwear Slim Lapel Double breasted Calf Parka Længde Trench HTwUBq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Udendørs M Interchange Damejakke L Columbia wPwFXq8