Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jakke Kvinder Colebrook L Læder Bælte Lamb Jakke Sort Lommer vYFwYqa
Ball Fur Winter Jacket Fluffy Ny Peacoat Warm Coats Hip Kvindehætte Slank R1UqxTq
Taylor Læder Brown Suede Button Jakke Skræddersyet Lined Close Ann Mint 4 Linje

Fra træ til papir

Mint Close Lined 4 Suede Læder Button Skræddersyet Ann Linje Taylor Brown Jakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Blazer Læder l Rød M Jakke Blød Størrelse BaRyycqfn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Taylor Læder Mint Lined Button Close Suede Skræddersyet Linje Jakke Brown 4 Ann

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Womens Hoodie Ny Luii Olive Lime Reversible Velvet Quiltet 120 Jacket BddqTw8 Tag Brand Blue Spectrum Midweight Med Kvinders Marmot New Dusk Jacket 57550 Owv0x1Fq7

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Coats Sort Jackets New Balance 525128 L 5SxYqnB1w