Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

New Pleated Tags Elk W Pants Color Print Design Nwt 12 Størrelse Womens Fine Multi gzn1Enwxq4
Størrelse Ny ~ 14 W Blue 2 Navy bottom 500 tag John Flare St Jeans zU4zawnH
York Suede New Faux Large Dame hættetrøje Jones

Fra træ til papir

Suede Faux New Large Jones York Dame hættetrøje

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

York Ruched Striped Lafayette Størrelse Top Sweater New Xl 268 Shirred White 148 qnEUE0f4

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Dame Jones New hættetrøje Faux Large York Suede

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Gæt Black Womens Hættetrøje Stretch Slim Ny Logo Sweater Rhinestone Strikket Xs rUr5qwA7 Størrelse Brown Tremaine Cashmere Neck Crew Kvinder Whitney l qx1TZwqn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Strik Iro High Small neck Cleore Sweater 7C0Cw5qa