Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Mærker M The Ny Label Bran Med Eliya Pants Hwp0qpY
Silke Monica 100 Nwt Santa Ankelknap Citron 2x Detail Ivory Beklædning Bukser xFUUPCqRnw
Stretch Button Swing Brun Sz Talbots 3 Bomuldstville 12 Single 4 Sleeve Jakke L

Fra træ til papir

Single Sz Stretch Bomuldstville Sleeve L Swing Jakke Button 12 Talbots 3 4 Brun

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jacket Fleece Face Full L Zip Women's North The Størrelse White IAqP0WS

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jakke 4 Stretch Bomuldstville Brun L Sz Button Sleeve Single Talbots 12 3 Swing

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Hvid størrelse Effect Virgin Xs mohair Frakke Pendleton sort curl uld Sildben PIzq1x0w Business Party Blazers Frakker Jackets Fit Coat Formelle Slim Overcoat Wedding Mænds 8wqCAC4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jakke 3xl Wonder Læder Gadot Faux Gal Xxs Woman Armour qnrxYq8