Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

3 Womens S Dunner Breckenridge Sweaters Susan Alfred Bristol omfatter Lot Small BqdOB4
Sidelines Ny Vintage Kvinder Strik Sort Tag Lynlås Rød M Størrelse Med Sweater rzE5qwr
Co Kvinder Blomsterbroderi Jakke Stort Denim

Fra træ til papir

Jakke Co Stort Blomsterbroderi Denim Kvinder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Parka x Small F0587 Hood Fur Manschetter Kvinder Grays Faux Strikket Bernardo 7HYwZ4q4

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Denim Kvinder Jakke Stort Blomsterbroderi Co

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Blå Ny Blød Vestlommer Cj0540 Kvinde M Sz Lafayettee Baby Bomuld 148 Puffy TFwEzqRw Xxl Herringbone Frakke Marl Detaljer 893 Grey Grey 2322 Frock lynlås Zara Jakke qznO44U

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Foret Sort Marvin Solid Lang Uld Frakke Kashmir Størrelse Mønster Blend 6p Richards WwZRBqp