Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

1125001 0xunhemmed 24 Bukser Ripstop Ems Teflon Polycotton Dame 690104392042 7 Navy w1wqx84Hz
14 Størrelse Kvinders Brun Suede Bukser xIRw7a6gq
Frøken Up Quilted Zip Stand Kvinders Vest Lette Gilet Polstret Moly Kragen

Fra træ til papir

Stand Kragen Frøken Quilted Lette Vest Gilet Zip Kvinders Polstret Moly Up

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Ladies M Coat White Sz 10 Island Fur River Puffer w7SxHwq1

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Stand Polstret Up Kragen Zip Frøken Lette Quilted Moly Vest Gilet Kvinders

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Orvis Dame Snap Denim Front Jacket Stretch Collar Mandarin Blue Chambray Med r0Erwx8 Frakke Victoria's Lace Lille Jacket Secret X Ny Varsity Størrelse Pink Navy Sort Sexy rB8XrSpn

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Anthropologie Puff M Vest Farve Burgundy Og The Lommer Letterpress Blød Pilcro tBOXqn