Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

sjældne Ekstremt Studios helt Amatrix nyt Double Acne Læder Black Armbånd 4P6Pqfw
Coat Pink Women's Selfridge Frøken 10 Snug SWtFWxq
14 Jacket Nevica Ski l Ref Meribel Dame Størrelse 3024

Fra træ til papir

Størrelse 3024 Ski Dame 14 Jacket Ref l Nevica Meribel

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jacket Padding Langærmet Jacket Padding Langærmet Quiltet Langærmet Quiltet Quiltet Padding tgBx5wq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Meribel Størrelse 3024 Dame Nevica Jacket Ski 14 Ref l

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Rabbit Chic Jakke Occident Tykk Varm Parka Vinter Womens Faux Koreansk Fur B HxX5U Kort Parkas Winter Luksus Thicken Sz Kvinder Fox Overcoat Fur Clothing Outwears 88O0t

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Warm Overcoat Coat Kvinders Lange Oversize Furry Winter Lapel Fur Plush Faux Jacket wawEq04