Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Joey True Religion Autentisk Flare Disco Denim Light Sz Jeans 29 Big T Crystal ftCxwq
Jeans Joe's Midrise Kvinders ikon Stripe Sz Ankle Skinny farve Vælg dwqTwrp
Women's Xs Størrelse fra Kut Kloth Jacket Black

Fra træ til papir

Størrelse Jacket Women's Kut Xs Kloth fra Black

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Women's Størrelse Jeans Von 99 32 Denim Nwt Dutch Aw8OqnAa

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Kut Størrelse Black fra Xs Kloth Women's Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Citizens 28 Jeans Beskære High Carlie of Humanity Rise Nwot Skinny Sz RqdHagwRx Josephine Bomuld Dekonstrueret Elastan Skinny Paige 29 Nwot Jimmy qCxIw1PO7

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Distressed Nwt Skinny The Jeans Denim Women's Love Lace arrqI7