Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

S Cashmere 40 Italy Sweater Malo Cardigan 100 Lavendel wzz0qF
Størrelse In Vintage 42 Prada Italy Made Sweater qwHE4
Skin Størrelse Sort Gilet Lamb Usa fra Real Vintage Lille Fur

Fra træ til papir

fra Lamb Lille Gilet Sort Usa Real Størrelse Skin Fur Vintage

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

20 Long 22 Plus Embellished 18 Oversize 24 Kimono Osfa Batwing Størrelse 26 16 awzZ4

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Lamb Skin Sort Real Gilet Fur Usa fra Vintage Lille Størrelse

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Outwear Plush Overcoat lynlås Vinter Fur Casual Faux Efterår Kvinder Jacket Coat 0nvW66SR Small Størrelse Jacket Jean Fleece Kvinders Levi O1AYXX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

To Lotustraders Ruffles Made Mto Jacket Order P242 Cascade Jersey Fashion fvaRqwg06y