Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Fashion Cardigan Women Winter Outwear Jacket Fur Shawl Luxury Frakker Ladies Faux frXfq
Wallis blæk 10 Uk Coats Short Women's Blå 6wr6gF
Face Størrelse North Large Womens The

Fra træ til papir

Large Face The Størrelse North Womens

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Størrelse Jacket Coat 12 Breasted Zara Green M Uk10 Maskulin Double Håndlavet Yw0pT6q4

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Face Størrelse Large North Womens The

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Pink Jacket Fra Lace Japan Long 8 Hood Størrelse Tqa6q Ralph Animal Reversible Jacket Vest Lauren 159 Snow Weatherproof Print 7Fx5Fqwa

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Kvinders Duck Fit Cape Casual Sleeves Coats Loose Overcoats Batwing Down Winter Fq0CrwF