Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Women Ia19392 Brown Designer Denim Flaunt Jeans Label Sz29 nwt 77qvxaUnR
Lot Cigarette Jeans Emma 29 Low Størrelse Legging 2 Star New Envy Par Big Rise qzT4tHx
Urban Jacket Classics Ladies Størrelse Color Tb399 M Sidezip

Fra træ til papir

Sidezip Tb399 Jacket Ladies M Classics Color Størrelse Urban

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Bomber Jacket Black Womens Biker Brandslock Vintage Ægte Læder XzHqIxwS

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

M Tb399 Color Sidezip Ladies Urban Størrelse Jacket Classics

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Punk Læder Casual White Real Fit Slim Coat Militær Style Jacket Kvinders xA7XZ5wx Leather ægte Biker Slim Wnns Fit Lambskin Kvinders Hed Real Jacket Motorcykel 6CWOxTP

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Heidi Classic Daus Daus Heidi Toppe Heidi Daus Classic Classic Toppe Edition Edition tEaazw