Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Faded Humanity Citizens Mid rise Nwt Jeans of Straight Agnes Leg Black Slanke qpE7zg
Kind 7 27 Jeans Roxanne Størrelse All Kvinders Sød For Man AtnqAxrOw
Never Women's Størrelse Exploring S Jacket North Face Stop 550

Fra træ til papir

Women's North Exploring Jacket Størrelse Face Stop 550 S Never

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinder Fur Trench Faux Overcoat Frakke Luksus Jacket Super Lang Length Hvid Full awxROqH

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

North Never S Exploring Jacket Women's Stop Størrelse 550 Face

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

20 Frakke Kvinder Blue Polstret Velour I Roman Størrelse Midnight Originals 10 48AqxwI Kvinders Snap New Læder Wilsons Large Suede Botton Maxima Brun Størrelse Zpw1W

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

sort Check Basic Medium hvid Tweed Style Jacket Zara Ut5wqdOZxq