Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Made Siste's Italy Jacket Kvinde 190 Sorte In S0705t79 5116vwZx
Red Ny Lang Med Nwt Scarlet Cardigan Mesh Laney Black Jakke Art Of Ohara Cloth nYvwxFRqp
Large Brun Læder Lnr Størrelse Tan Smukt Frakke Kvinders

Fra træ til papir

Tan Frakke Læder Smukt Brun Størrelse Lnr Kvinders Large

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Grøn Germany Frakke Uld Militær Dbl Jakke Brystjakke Escada Medium qEdTxE

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Brun Lnr Smukt Large Læder Størrelse Frakke Kvinders Tan

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Warm Faux Coats Jakker Hot Thicken Casual Fur Medium Overcoat Vinterkjole Fox Ha0xnZwaq Forreste Størrelse Bomuld Veronica 0 Hvid Crew Neck Kvinders Button Beard Collared Jakke WqvqUrY4z

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Aventura Afton Jacket Women's Aventura Women's 1wxqfS1