Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sweater Neck Tilbage Ørkenfarver Crew knapper håndlavet Stort Kvinder 2 Fwtqx7n4
Collar Åben Hunter A268811 Dennis 2x 784460719077 Ny Cable Basso Shawl Cardigan Front Green EtT6f
Frakke 10 Sophisticate Bb Saffron Dakota Størrelse

Fra træ til papir

Størrelse Bb 10 Saffron Frakke Sophisticate Dakota

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Faux M Coat Warm Lined York Sueded Jones Fur Sort Trim Størrelse New 4zPvI

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Saffron 10 Frakke Dakota Størrelse Bb Sophisticate

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Real Størrelse Lamb Fur Lille fra Vintage Gilet Sort Skin Usa qU1x1a7 Draped Factory Guess Tristen Vest Women's wTOXPqA7

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Vintage Dame Størrelse Levi's Jean Jacket Large xYvHwPnO