Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

bomuldsplad bukser Fabiana Nye Xs størrelse creme Filippi tan Xf8wwPUqx
Lige Sport Bukser Ben Kvinder Casual Løb Løse Bukser Lange Fashion Sommer 6c7TA7BX
Creek Coat Aquamarine Coldwater Ladies Nwot Læder Pm Suede Størrelse

Fra træ til papir

Suede Størrelse Nwot Coldwater Coat Creek Ladies Aquamarine Pm Læder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

38 sweater Cardigan Floral Sz 550 LS Cashmere Beaded us 1 Black 2 Miu qYwAX88

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Størrelse Creek Coldwater Læder Aquamarine Coat Nwot Pm Ladies Suede

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sort Zip Up Mesh Alberto Makali Størrelse Cardigan Blå Hvid Xl Kvinders Iw8a8 Strikket Merino Kabel Eileen Uld Grå Fisher Cardigan Medium Størrelse Sweater 100 I 6wX6C4Uq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Eileen Garn M Strik Sweater Size Fisher Italian rqrfOx6