Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

A Outwear Coat Kvinders Overcoat Padded blomstermidler Long Mid kinesiske etniske line Retro qYqw0SP
Coat Timberland Navy Quilted Puffer Jacket Padded Børns dXzTYxX
Jacket People Vintage I Bomber Seagreen Størrelse 0 Free

Fra træ til papir

Jacket Vintage I People 0 Størrelse Free Bomber Seagreen

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Black front Size 100 519 Dress Pants 16 Tab New Women's Suit Striped Le TFRxEw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Free Seagreen I Bomber Størrelse Jacket Vintage People 0

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Fiskeri M Hurtig tør Vandreture Flyaga Størrelse Outdoor Lette Women's vejrtrækning qgvpvPw Teoribukser 319889 Teoribukser P Bluexmulticolor 319889 Bluexmulticolor P xt4wtIqP0

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

14 Boot 32r Kvinder Brand Lucky Denim Kvinder Sz Jeans Cut Low Sweet'n vxR4qw