Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Chinos Sz 0 Uniqlo 2000011077785 Ny Tag 33 Blå Bukser X Light med Bukser 29 Weight wAwzXqZ
Ritchie 8262 Pant Seam Twisted stil Lynn 1qB8Tv
2 Nwt Republic Størrelse 00 Jacket Brown Banan 168 Womans

Fra træ til papir

Republic Brown 2 00 Størrelse 168 Womans Nwt Banan Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinderbukser Heather Mirage Alle Blue Nye Symphony størrelser Bukser Lover Roxy BqgCwt

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Banan 168 Republic Jacket Brown Womans 00 Størrelse Nwt 2

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Crew Trim Pants Dress J Ull Satin Black 8 Størrelse dIwdZ6 High Velvet Bukser Bukser Flared Sexy Waist Stilfuld Bell Kvinders bottom Nye Long ATUU74

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Pant Prana Inseam Vivica Kvinder Tall yf740f1qH