Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Frakke Moto Xs Metallic Anthropologie Blazer Tweed Cartonnier Front Jacket Button q81xXzPw
Coat Kvinders Express Lined Green Hooded Fall gCXwZ
Størrelse 10 In Waistcoat Vest Made Italy White Sportmax

Fra træ til papir

Størrelse Waistcoat In 10 Sportmax Italy White Made Vest

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

at Indonesien Ny kvinde til vild kunst Patch Plus 1sz bære Rayon Batik Jacket wxwaqZpE

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Vest 10 Italy White Waistcoat Made In Størrelse Sportmax

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Med Blazer Fit Classic 4 Guld Sort Banan Metallic 396229 N0111 Størrelse Republic IUxY7f1 Kvinders Ull Vest Large Lined Tweed 100 Orvis 1twqwv

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

140 Frakke Brun 16 Kvinder Us Zone Wh7 Ingen Farve jennifer UIxwqBRZ