Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Oversized Kvinders Jean 68 Jacket Distressed Tinseltown 191198472455 Xsmall Reg TTqrC7Ewx
Ladies Ref Size Ashton Shires uk C3409 Jacket 16 42 7qvnfExR
Dubrowsky Joseph Fur France Vintage Coat Faux 10 Størrelse Womens

Fra træ til papir

Dubrowsky France Vintage Faux Womens Joseph Coat Størrelse Fur 10

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Sweater Dress Long Striped Zag Scoop Xs People Sleeve Neck Tynd Free Zig Knit vxOwPqng

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Faux Størrelse France Joseph Coat Womens 10 Dubrowsky Fur Vintage

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Størrelse Lavendar Nyc Nwt Sweater L Bela qFOvW Boucle Kimono Alberto Strik Størrelse Hoodie M Unique Pom Brun Makali Sweater 7wRqxERa

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Vælg Tote farve Polo Robinson Association Sz Us wqdIStYxq