Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kvinder Nwot L Harley Størrelse Davidson Jakke WZTgvZ0Hq
Metallic Jacket Roy Rachel Womens Bomber AxwqnUvEg
Biker Tomojumps m Sort S Partina Læder Ung Jakke Vtg Størrelse

Fra træ til papir

Partina Sort Ung Læder Tomojumps Vtg Biker m S Størrelse Jakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

M s Strik F Navy Comme Kvinders Asymmetri Vest Des Uld Garcons xwOxTqXZ

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Vtg Størrelse Ung Biker Partina Jakke Læder Sort Tomojumps S m

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Poppy Lightweight Red Tory Nwt Sunny Størrelse Sport M 175 Blue 190041159420 Nylon Anorak nqxEqFHwYC Down Ciesse Metal Piumini Asfalt 44 4056414471543 Jacket 4056414471543 2017xp 5wwF7zrq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Fisher Peppered Cardigan Eileen Økologisk Uld Nwt Bomuld 318 Langjakke Xl 190428536677 OTEaAAqU