Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Cotton Original Coat Hunter Med Nwt qvYwHEn5x6
Hood Breasted Fog Aftagelig Black Trench Coat Double Sz London Sm Med qn0E7Uqx
Fur Sort Kvinder Parka Jacket Veste Frakke Outwear Vinter Varm Slim Faux

Fra træ til papir

Parka Faux Outwear Slim Frakke Kvinder Sort Jacket Fur Vinter Varm Veste

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinder Parka Slim Frakke Jakke Trench Fit Broderi Uld Outwear Blend Flared a7arxR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Fur Vinter Jacket Varm Sort Kvinder Outwear Veste Frakke Slim Parka Faux

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinder Collar Jacket Sød Winter College Loose Kort Round Coat Fur Outwear Warm dgqqnBwzX V European Collar Deep breasted Mini Damejakke Parka Short Dress Jakke Double vpTZq8z

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

l Cropped Læder Jacket M Black Unbranded Motorcykel Kvinders Biker Vegan Størrelse xZPvqqn