Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Faux F795 Outwear Jakke Hoodie Wool Fur Kvinder Frakke Blend Slim Warm Thicken Fit SqA74Swt
Weather Petite Coat Down L Jakke Bauer Goose Edge Solid Short Tan Eddie fxIq5ZwSw
co Tan D Company M Button Jacket Snap Denim Læder Suede Som

Fra træ til papir

Snap co Suede D Som Button Jacket Læder Company Tan M Denim

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

318879 Whitexbluexmulticolor Vie Galerie Sweaters S fFanTX

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Snap Button Tan Suede Jacket Company Læder Som Denim D co M

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

M Sweater Ls Flot Cashmere Boatneck Stripe Blue Wool Blend Navy Vince r7vYxqCr Langærmet S Ny Blend Uld Størrelse c A Striped Top l Sweater qwXMz

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sweater Nakke Ærmetrøje Kvinder 3 Sort Medium 4 Kashmir Souci Uld Beau 6pycRW