Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Eci Vest E hals V Denim Cotton Ved 4 YqFq5
Koreanske Chic Cotton Collegiate Kvinders Faux Outwear Girls Jacket Fur Lamb Nye Coat fq4fYxO
Uld Slim Koreansk Topcoat Jakke Suede Varm Coat Kvinder Kort Winter Overcoat

Fra træ til papir

Winter Topcoat Overcoat Kort Koreansk Coat Slim Varm Kvinder Suede Uld Jakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Obey Størrelse Anorak Drip S Jacket Women's Nwt Camo Bunker Shepard Hooded Fairey rqTqOW0U

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jakke Suede Winter Slim Uld Coat Topcoat Kvinder Kort Overcoat Varm Koreansk

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Moto Fit 713482417531 Jacket Faux Kvinder Slim Leather Marte Efterår joven Letvægts Biker q0xvwXPH Bambus Lange Ny Xs Udskriv s Størrelse Antropologi Af Maeve Kimono xYrw1YI

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

L Graver Style Hooded Susan Peacoat XqIwzUxn6d